Thursday, September 07, 2006

Καλή συνέχεια...

Με αυτό το τελευταίο μου post θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Ισοβίτη και το Γείτωνα για το blogάκι που διατηρούμε το τελευταίο δίμηνο. Τον τελευταίο μήνα, αν και μου δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία να γράψω κάποιο post, δεν είχα την απαραίτητη διάθεση να συντάξω τις σκέψεις μου σε κείμενο. Άλλωστε πάντοτε προτιμούσα να χρησιμοποιώ διάφορους και διαφορετικούς τρόπους έκφρασης.
Έτσι κρίνω ότι δεν υπάρχει λόγος να βρίσκομαι άλλο σε αυτή τη μικρή γειτονιά που δημιουργήσαμε. Καλή συνέχεια στους δυο σας, υπόσχομαι ότι θα επανέρχομαι με comments σε post δικά σας, αλλά και φίλων από τη blogoγειτονιά.

6 comments:

Anonymous said...

Κρίμα Σταύρο που φεύγεις από το μπλογκ.. Άφησες ωραίες γραμμές σ' αυτό .. Βέβαια η απόφαση δική σου και πάντα σεβαστή. Φιλιά!

Γείτων said...

Σταυραι αν γιρυσις πησο σου οιπωσχομε ωτη θα δοιαβαζο καθαί μαιρα ωρθωγαρφεια γοια να μυν κανο λάθυ κε να ησαι παιρυφανως γοια των φειλω σου!

marl(t) said...

γείτων, σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Δεν ξέρω πώς έπεσες πάνω στο blog μου. Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι το συγκεκριμένο post έγινε θέμα συζήτησης σε κάποιο forum. Σε περίπτωση που δεν βρέθηκες εκεί μέσω αυτού σου παραθέτω το link:

http://www.diymusic.org/index.php?
option=com_forum&Itemid=0&page=
viewtopic&t=1329

Δεν ξέρω αν έριξες καμιά ματιά στο υπόλοιπο blog μου (όχι ότι ήσουν υποχρεωμένος φυσικά). Αν το κοίταξες θα είδες πως στη σελίδα του συγκεκριμένου post υπάρχει link για ένα παλιότερο με τίτλο delirious Rem, όπου αναφέρομαι στον αρχιτέκτονα Rem Koolhaas και όχι στο συγκρότημα REM. Κάποιο άτομο στο συγκεκριμένο forum (που φυσικά δεν είμαι μέλος αλλά το έμαθα μέσω του sino που ξεκίνησε την όλη υπόθεση)με σχολίασε δεικτικά για τις μουσικές μου προτιμήσεις νομίζοντας πως αναφερόμουν στους REM. Φαντάσου, είχε ένα link μπροστά του και έκρινε και σχολίασε ένα άτομο από αυτό χωρίς καν να το διαβάσει! Σου το λέω μόνο επειδή δεν διέκρινα ίχνος εχθρότητας στο σχόλιό σου και διαβάζοντας το post σου στο οποίο με παρέπεμψες (το οποίο φυσικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη) σκέφτηκα ότι ίσως θα σε έκανε να ευθυμήσεις...

marl(t) said...

α, και καλή συνέχεια έξω από τα blogs. Αν μη τι άλλο θα λείψει η ωριμότητα από τη blog-όσφαιρα...

Stasym said...

«Τρεις φίλοι είμαστε από τρεις γωνιές της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη), που συνθέτουμε σαν παζλ αυτό το μικρό blogάκι. Έτσι θα γίνεται και μέχρι και το τέλος του.»

Αυτά έγραφα σε προηγούμενο post μου, συγνώμη που δεν κατάφερα να τηρήσω τα λεγόμενά μου...

Γείτων said...

ωραίο σχόλιο αυτο μου αρέσει. Σβήσε τις τελευταίες 2 γραμμές μόνο και εμπα να κάνεις κανα ποστ ρε βλακα μας ελειπσεσ (και αν δε μπεις θα συνεχισω να γραφο αιτσοι)