Wednesday, November 08, 2006

It's been a bad day (Ένας χρόνος μετά...)

11 comments:

Περαστικος said...

Εξαιρετική (όπως πάντα) δουλειά. Άψογη η χρήση του green screen αν και ασυνήθηστη για τα ελληνικά δεδομένα. (Βλ. ελληνικα video clips με budget 200 ευρώ -> ξεφτίλα).
Το τελευταίο πλάνο με την καρέκλα είναι όλα τα λεφτά.

Sophia Choleva said...

Καταπληκτικό , αν και είχα την τύχη να το δω δυο βδομάδες πριν , να’ ναι καλά ο Γείτων ! Μόλις το είδα, όπως και άλλο μέρος της δουλείας σου, απλά ντράπηκα που είχα κάποτε το θράσος στο παρελθόν να ανεβάσω εγώ βιντεάκια της κακιάς ώρας στο blog μου ! Respect … :)

Stasym said...

Στη βιντεογραφία, Περαστικέ, αντικατοπτρίζεται η καλή χημεία των συντελεστών, ανεξαρτήτως budget. Προφανώς σε μία παρέα υπάρχει καλύτερη χημεία και πιο γόνιμες ιδέες από ότι στον Καπετανίδη και τους υπηκόους του. Νομίζω πάντως πως το θέμα της (κακής) χημείας πρέπει να το έχεις βιώσει κι εσύ σε ανάλογες μυθοπλαστικές, (ημι)θεατρικές προσεγγίσεις. :)

Stasym said...

Κι εγώ, Σόφι, ντράπηκα με τα σχόλια που είχα κάνει τότε σε εκείνα τα βιντεάκια σου. Έρχονταν σε αντίφαση με την παρεΐστικη θεώρηση που υποστηρίζω στο προηγούμενο comment. Αν το παίζουμε επαγγελματίες και κριτές με κορόμηλα (ρώτα το Γείτωνα τι σημαίνουν αυτά), αλλοτριωνόμαστε! Ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια, αν και τα credits για το συγκεκριμένο βίντεο πηγαίνουν σε όλα τα άτομα που συμμετείχαμε στη δημιουργία του.

Περαστικος said...

Έρχομαι να συμφωνήσω απόλυτα.

Τα βιώματα στα οποία αναφέρεσαι προσπαθώ να τα διαγράψω αλλα μου τα θυμίζουν ορισμένοι με videos, profile fotos και τελευταία και με comments...

Θα βρω κι εγώ κάτι ενοχλητικό και θα σου το θυμίζω για εκδίκηση...

nosyparker said...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! :-)

manosantonaros said...

BRAVO! BRAVO! BRAVO!

Anonymous said...

Γιατί δεν ανεβάζεις το long version? Που έχει περισσότερα goofs...

Φαίδωνας

Anonymous said...

0

Stasym said...

Νομίζω από τα ωραιότερα σχόλια που έχω διαβάσει, peach! Θα συμπλήρωνα με ένα «εις το πηλίκον». Αλλά θα προτιμούσα έναν πιο αναλυτικό σχολιασμό :)

nahames nakanamoko said...

μπράβο super!!!!!!!!!
R.E.M. κ καλή παρέα με μεράκι!!!!τι άλλο να πω...;

κάπως έτσι ρουφάει κανείς το μεδούλι της ζωής!!!!!!!

ζηλεψαααααααα.........